SIMULTANE SHAHU NE LEZHE ME MJESHTIN E MADH NDERKOMBETAR ERALD DERVISHI

SIMULTANE SHAHU NE LEZHE ME MJESHTIN E MADH NDERKOMBETAR ERALD DERVISHI

Posté le: March 26, 2013
Dans:
Fil de discussion: 1 commentaire

Me date 28 prill 2012 me ftese te klubit te shahut LEZHA nen kujdesin e veçante te BASHKISE LEZHE dhe te kryetarit te saj Z.VIKTOR TUSHA u zhvillua kjo simul…

Share and Enjoy:
  • Print
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Blogplay